Veelgestelde vragen – Huisartsenpraktijk Ens – Ens

Huisartsenpraktijk Ens

Dhr. J.A. Roosjen, huisarts

Telefoonnummer: 0527 - 251377

  • Bij een noodsituatie kiest u optie 1
  • voor contact met de assistente toets 3
  • voor herhaalrecepten belt u apotheek Marknesse

Openingstijden: 8.00 uur tot 17.00 uur (in de pauze en bij overlegmomenten hoort u een bandje, voor spoed kunt u altijd op de 1 drukken)

Voor medische noodsituaties buiten openingstijden belt u met                               huisartsenpost Emmeloord: 0900 - 333 6 333

Mail:  info@huisartsenpraktijkens.nl 

MEDEDELING 1

Per 1 mei is Reina Homan als nieuwe praktijkondersteuner somatiek (POH-S) gestart. Zij neemt contact met u op voor het maken van afspraken. Mocht u zelf al vragen hebben voor haar, dan kunt een dat via de assistente regelen.

MEDEDELING 2

Vanwege krappe personele bezetting in apotheek Marknesse zal vanaf woensdag 5 juni 2024 GEEN medicatie meer uitgedeeld worden in de huisartsenpraktijk

Bespreek met uw apotheek waar u het wel op kunt halen.

 

Veelgestelde vragen

Ik wil graag een gezondheidsverklaring. Kan mijn arts die geven?

Nee, deze verklaring geven wij niet af. Voor een medische verklaring kunt u terecht bij een andere dan uw eigen huisarts. In sommige brieven staat dat u ook bij de eigen huisarts terecht kunt. De huisarts is echter vrij om dit wel of niet te doen. Wij hebben ervoor gekozen om dit niet zelf te doen. Via internet kunt u zelf zoeken naar een keurend arts.

Hoe kom ik aan een verwijsbrief?

Een verwijsbrief wordt geschreven door de huisarts. Dit gaat altijd in overleg met de huisarts zodat hij of zij kan inschatten wat voor u de beste verwijzing is. U dient hier dan ook een afspraak voor te maken.