Openingstijden – Huisartsenpraktijk Ens – Ens

Huisartsenpraktijk Ens

Dhr. J.A. Roosjen, huisarts

Telefoonnummer: 0527 - 251377

  • Bij een noodsituatie kiest u optie 1
  • voor contact met de assistente toets 3
  • voor herhaalrecepten belt u apotheek Marknesse

Openingstijden: 8.00 uur tot 17.00 uur (in de pauze en bij overlegmomenten hoort u een bandje, voor spoed kunt u altijd op de 1 drukken)

Voor medische noodsituaties buiten openingstijden belt u met                               huisartsenpost Emmeloord: 0900 - 333 6 333

Mail:  info@huisartsenpraktijkens.nl 

MEDEDELING

Roelien Hospers, de praktijkondersteuner somatiek gaat onze praktijk na een periode van bijna 5 jaar verlaten. Ze heeft op 5 April haar laatste werkdag en gaat dan genieten van een vakantie.

We hebben haar leren kennen als een medewerker die erg betrokken was bij de patiënten en een goed samenwerkingsverband heeft georganiseerd met andere zorgverleners in de wijk.

Wij hebben in Reina een opvolger gevonden. Zij gaat starten bij ons op 1 mei.

Heeft u al een afspraak bij de praktijkondersteuner na 8 April? Dan hoeft u niets te doen. U krijgt bericht van ons. Heeft u eind april nog niets gehoord neem dan contact op met de assistente.

Uw huisarts dhr. J.A. Roosjen

 

Openingstijden

Openingstijden

Wij zijn telefonisch bereikbaar op maandag tot vrijdag van 8.00 – 17.00 uur.

Op de website zijn wij 24 uur bereikbaar. Hier kunt u ook afspraken maken of een vraag stellen door een E-consult aan te vragen.

Er zijn een paar momenten waarop we u niet direct te woord kunnen staan. U krijgt dan een automatisch bericht te horen. Voor spoed zijn wij altijd bereikbaar (Keuze 1).

  • Van 10.30 – 11.00 uur zijn wij in overleg
  • Van 12.30 – 13.00 uur hebben wij pauze
  • Van 16.00 – 17.00 uur verwerken wij al onze administratie

Daarnaast hebben we soms een nascholing of een werkoverleg. Op dat moment zijn wij voor SPOED altijd bereikbaar. (druk op de 1 als u ons belt). Tijdens een nascholing of een werkoverleg krijgt u een automatisch bericht te horen met de vraag om later terug te bellen.

Heel soms gebeurt het dat er een situatie in de praktijk is waardoor de assistente niet in staat is om de telefoon te beantwoorden, maar er moet zijn voor een patiënt. Op dat moment krijgt u een automatisch bericht te horen dat we met patiëntenzorg bezig zijn. U kunt voor SPOED altijd op de 1 drukken, anders vragen wij om uw begrip en of op een later tijdstip terug wilt bellen. U kunt ook digitaal een afspraak maken of een vraag stellen doormiddel van een E-consult, dit kan via uw eigen Mijn GezondheidsNet account.

 

Voor MEDISCHE NOODSITUATIES buiten openingstijden belt u met  huisartsenpost Emmeloord: 0900 – 333 6 333

Bij mogelijk levensbedreigende situaties belt u 112.