Huisartsenpraktijk Ens

Dhr. J.A. Roosjen, huisarts

Telefoonnummer: 0527 - 251377

  • Bij een noodsituatie kiest u optie 1
  • voor contact met de assistente toets 3
  • voor herhaalrecepten belt u apotheek Marknesse

Openingstijden: 8.00 uur tot 17.00 uur (in de pauze en bij overlegmomenten hoort u een bandje, voor spoed kunt u altijd op de 1 drukken)

Voor medische noodsituaties buiten openingstijden belt u met                               huisartsenpost Emmeloord: 0900 - 333 6 333

Mail:  info@huisartsenpraktijkens.nl 

 

 

Huisartsen spoedpost Emmeloord

Huisartsen spoedpost Emmeloord: zó werkt het voor u!

Inwoners van de Noordoostpolder en Urk die ’s avonds, ’s nachts en in het weekend met spoed een huisarts nodig hebben, bellen de huisartsenspoedpost op: 0900-333 6 333. Moet u na het telefoontje gezien worden door een huisarts? Dan krijgt u een afspraak op de huisartsenspoedpost in Emmeloord.

Eerst bellen!

De sluiting van de spoedpost Emmeloord van het Antonius Ziekenhuis na 17.30 uur betekent dat u daar niet meer terecht kunt voor kleine breuken. Wij willen u zo goed mogelijk helpen en zorgen dat uw zorgvraag meteen op de juiste plek komt. Daarom belt u altijd eerst als u met spoed een huisarts nodig heeft: 0900-333 6 333. De triagist bepaalt of een afspraak op de huisartsenspoedpost nodig is. In veel gevallen kunt u naar de huisartsenspoedpost in Emmeloord. Kan dit niet, bijvoorbeeld omdat een röntgenfoto nodig is, dan krijgt u een verwijzing naar het ziekenhuis van uw keuze.

Eigen huisarts, de beste huisarts

Bel de huisartsenspoedpost alleen met gezondheidsklachten die niet kunnen wachten tot de volgende werkdag. Want uw eigen huisarts is de beste huisarts. Twijfelt u of iets spoed is? Kijk dan op moetiknaardedokter.nl.

Gegevens verwerking

Huisartsenpraktijk Ens gebruikt het informatiesysteem Medicom. Als u ’s avonds of in het weekend naar de huisartsenpost gaat, kunnen de waarnemende medewerkers die betrokken zijn bij uw bezoek, uw actuele medische gegevens inzien. Na uw bezoek ontvangt uw huisarts daarvan een waarneembericht. Zo weet uw huisarts precies met welke klachten u op de HAP bent geweest en wat er naar aanleiding daarvan is ondernomen. Indien u hier bezwaar tegen heeft, kunt u dit bij de assistente aangeven.

Daarnaast kunnen uw actuele medische gegevens via het Landelijk Schakel Punt worden uitgewisseld. Dat is een beveiligde koppeling van een landelijk dekkend systeem. Hier dient u echter zelf actief wel of geen toestemming voor te geven via de website  www.volgjezorg.nl of aan uw huisarts (als dat in het verleden nog niet gedaan is).